Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Κρατάμε την εμφάνιση


Την ήττα και τον αποκλεισμό απο την συνέχεια του Κυπέλλου Χανιών γνώρισε η ομάδα μας το μεσημέρι της Τετάρτης, από το περσινό Πρωταθλητή της Α' κατηγορίας, Άρη Σούδας.

Το έργο για τον Θησέα ήταν εξ αρχής δύσκολο αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Πέτρου Γιανναράκη, στάθηκε επάξια σε όλη την διάρκεια του αγώνα & μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 απο το πρώτο κιόλας λεπτό, με σκόρερ τον Καραμιχάλη. Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά σταθήκαμε άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Το ημίχρονο μας βρήκε πίσω στο σκορ με 1-2.

Οι αλλαγές & οι οδηγίες του Προπονητή μας στην ανάπαυλα, αναπτέρωσαν το ηθικό της ομάδας μας και καταφέραμε να ήμαστε πολύ ανταγωνιστικοί μέχρι τα τελευταία λεπτά όπου δεχτήκαμε 2 γκολ και έτσι το τελικό σκορ έγινε 1-4.

Να σημειώσουμε οτι στα τελευταία 10 λεπτά περίπου, αγωνιστήκαμε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω του τραυματισμού του αμυντικού μας Αποστόλη Μίχου και ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές μας.

Συνθέσεις:

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Δημ. Βροντάκης, Ι. Στρατουδάκης (46′ Νικολιουδάκης), Σιδέρης (70′ Ντόκο), Μίχος, Παλαθούρας, Καραμιχάλης (46′ Μπαμπουνάκης), Εμ. Γκιόκα (80′ Φανταουσάκης), Αρ. Γκιόκα, Πενταράκης, Μερόλλι (70′ Τσεκρέζι), Μάρκου

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Σαρτζετάκης, Σούλιαρης, Πατελάκης, Ψαρουδάκης, Σουχλάκης (46′ Στεφανίδης), Ροκάκης, Μιχαλόπουλος (65′ Δρακάκης), Χρυσός (65′ Κυτράκης), Φέζγκα (78′ Μποτωνάκης), Ρουσάκης (78′ Λιονάκης), Στρατουδάκης.

Διαιτητής: Μισαηλίδης Βοηθοί: Αναστασάκης-Καντεράκη



φωτογραφίες & συνθέσεις απο athlitiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.