Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΟΠΗ. 1-2 ΤΟΝ ΧΑΛΗ


 Σπουδαία νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την ομάδα μας επί του γειτονικού Χάλη στο γήπεδο Βαρυπέτρου. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφού πολύ νωρίς (5') βρέθηκε πίσω στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Γρήγορα όμως πήραμε τα ηνία του αγώνα & καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό χωρίς όμως να δημιουργούμε μεγάλες φάσεις

Με το ξεκίνημα όμως του Β' ημιχρόνου ήρθε η ισοφάριση με ένα εκπληκτικό γκολ του Αρχηγού μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΑΘΟΥΡΑ όπου με ένα κεραυνό απο τα 45 μέτρα έστειλε την μπάλα στο "Γ" της αντίπαλης εστίας. Αυτό ήταν το έναυσμα για την ανατροπή. Ακολούθησε συντριπτική υπεροχή για την ομάδα μας, δημιουργώντας μεγάλες φάσεις, χωρίς όμως να πετυχαίνουμε το γκολ. Σε μία απο αυτές ο Τσιριβάς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού βρήκαμε το πολυπόθητο γκολ με τον ΑΡΗ ΓΚΙΟΚΑ με προβολή απο κοντά σε μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή.

Μια μεγάλη νίκη, στην ιστορική επιστροφή της ομάδας μας στην Α' κατηγορία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Χάλης (Γιώργος Σπαράκης): Μπουρδαντωνάκης, Αδαμόπουλος, Β. Σταφύλοβ, Βασιλείου, Μήτρου, Ν. Σταφύλοβ (70′ Μαρκάκης), Καραγιαννίδης, Αποστολάκης (85′ Ξηρουχάκης), Σταθάκης, Ηλιάκης (70′ Λενταράκης), Κοπάτσι (55′ λ.τρ. Μπουλής)

Θησέας (Πέτρος Γιανναράκης): Βροντάκης, Σιδέρης, Νικολιουδάκης (84′ Ντόκο), Μπαμπουνάκης, Παλαθούρας, Εμ. Γκιόκα, Αρ. Γκιόκα, Πενταράκης (85′ Φανταουσάκης), Μερόλλι (70′ Τσεκρέζι), Καραμιχάλης, Μάρκου (70′ Τσιριβάς)

Διαιτητής: Αντωνίου Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Στεφανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.